15 d’octubre del 2013

INS FLIX: PROGRAMACIÓ GENERAL ANUAL

Aquests dies s'ha començat a repartir entre la comunitat educativa la Programació General Anual del curs 2013-2014. Una eina bàsica per conèixer la realitat de l'Institut de Flix. Una Programació que comporta tenir informació d'aspectes com la composició de l'equip directiu, càrrecs de coordinació, comissions,  tutors, membres del consell escolar. La relació d'alumnes en relació als diferents cursos i nivells des de 1r d'ESO, el Batxillerat, els Graus mitjans i superiors, el CAS fins el PQPI. Calendaris de reunions i entrevistes amb pares, calendari escolar i activitats escolars complementàries...

Un dels apartats més singulars de l'INS Flix és l'apartat dels acords de corresponsabilitat, avaluació interna i externa, els plans de centre i els programes i projectes de Centre (programa salut i escola, projecte de convivència, Pla d'impuls a la Lectura i Projecte de Direcció).

Tot i el temps de retallades de tota mena en que malauradament està immers l'ensenyament. Retallades que any rera any afecten des del pressupost ordinari de funcionament fins la nòmina del personal docent i no docent, hauríem de valorar i destacar l'esforç extra que la comunitat educativa  està esmerçant a fi de mantenir els resultats acadèmics i els nivells educatius que caracteritzen l'històric de l'Institut.