27 de desembre del 2023

Les 10 entrades més vistes el 2023

 

·       Records de l'homenatge a Josep Sànchez Cervelló.

·       Primers cartells d'ERC - Entesa per Flix per les Municipals del 28-M

·       Josep Maria Espinàs en el record: "La nit de Flix" (1961)

·       Laia Gómez Aran és la nova Coordinadora Territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre.

·       ERC- Entesa per Flix aconsegueix la tercera majoria absoluta consecutiva.

·       Els primers mestres de Flix.

·       75 anys de la Central Hidroelèctrica de Flix.

·       6 d'octubre, inauguració de l'exposició "Els primers mestres de Flix".

·       Passejada per la vila closa de Rasquera i l'ermita de Sant Domingo.

·       1934: El mestre Pau Gonzàlez amb alumnes de l'Escola Graduada de Flix.

L'any 2023 al blog ha tingut uns noms propis: La Ministra de Transició Ecològica, Teresa Rivera, visitant Flix per anunciar el final d'obres  de la descontaminació de l'embassament. Les Conselleres Tania Verge i Gemma Ubasart, participant en la Jornada "El Dret a la Memòria".

Francesc Barbero Escrivà, cap de llista d'ERC - Entesa de Flix, 17 de juny, alcalde per segona vegada, després de les eleccions municipals del 28 de maig, i nou president del Consell Comarcal de  la Ribera d'Ebre el 20 de juliol. Laia Gómez Aran, nova Coordinadors Territorial de Joventut. Mar Carranza, ex-directora de l'Institut de Flix, pregonera  de la Festa Major. I Josep Sánchez Cervelló, primer guardó Pont de Ferro, l'entrada al blog amb més visites.

En el record, Josep Maria Esquerda (26 de gener), company al Senat, l'escriptor Josep Ma Espinàs, (6 de febrer), Joaquim Montserrat (18 d'abril), pintor de Sabadell, Miquel Trallero d'A (21 de maig), dibuixant.

Llibres: La Baronia de Flix 1153-1400...de Josep Ma Vidal,  Els tres volums de l'Obra Poètica de Josep-Ramon Bach, Tanit i les Guerres Púniques de Xarim Aresté, Pau González, director i mestre de les Escoles durant la República.... de Jordi González Garcia, Amor sense món de Miquel Esteve i l'Hora del Pati d'Albert Guiu.

I les Jornades de Patrimoni organitzades per la Cana amb l'Exposició sobre Els Primers Mestres amb les succesives entrades dedicades a conèixer els primers mestres de Flix.