14 d’octubre del 2008

MÉS PREGUNTES AL GOVERN

Aquesta tarda al Senat he presentat més preguntes escrites al govern, preguntes que es refereixen a obres previstes al pressupost de l'estat de l'any 2008:
  1. A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per millorar l’estació de tren de l'Aldea (Tarragona)?
  2. A dia d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008 pel passeig marítim d'Alcanar?
  3. A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per la nova carretera de Riba-roja d'Ebre a Almatret?
  4. A dia d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008 pel passeig fluvial d’Amposta. Fase II?
  5. A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per l’acondicionament de la platja de Sant Jaume d'Enveja (Tarragona)?
  6. A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per tal de rehabilitar l'antiga estació de tren de Bot (Tarragona)?
  7. A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per la via verda des de la comarca de la Terra Alta fins la del Baix Ebre (Tarragona)?
  8. A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, per a la construcció d'un nou pont per sobre el riu Ebre a la ciutat de Tortosa?
  9. A data d'avui, quin és el nivell d'execució i d'inversió executada de la partida prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2008, pel camí tradicional de Camarles - Lligallo (Tarragona)?