31 de maig del 2009

RECORDS DARRERA SETMANA DE MAIG

26 de maig. Al Senat reunió amb el Ministre de Treball Celestino Corbacho a qui li lliuro un dossier referent a la situació d’Ercros i d’Inquide i li comunico la presentació de l’ERO. Llarga conversa telefònica amb la Consellera de Treball Mar Serna qui l’endemà es reuniria amb el president d’Ercros.

28 de maig. Reunió a Sabadell a la seu del grup Fluidra, grup propietari d’Inquide Flix, amb el seu Conseller Delegat i el Cap de Recursos Humans.

29 de maig. Amb motiu de la inauguració del Centre d’Interpretació del Camí de Sirga al Mas de Pitoia, trobada amb el Secretari General del Departament d’Innovació i Recerca Enric Aloy. Gairebé al mateix mateix moment i per la tarda el representants dels treballadors d’Inquide i el responsable de Recursos Humans del grup Fluidra em comuniquen que han arribat a un acord i han tancat les negociacions amb els recursos màxims que ofereix l’estatut dels treballadors, fet que suposa el tancament de l’empresa, després de vuit anys de la seua instal·lació.

30 de maig. Assisteixo a la cloenda del Congrés de les Terres de l’Ebre de la UGT i trasllado la preocupació de la situació al seu secretari general José Ma Alvarez.
Al moment d’escriure aquesta entrada rebo la confirmació d’una reunió per demà 1 de juny amb el President de la Generalitat José Montilla, restant pendent per la propera setmana de juny un Consell d’Alcaldes de la Ribera d’Ebre, on es tractarà la greu crisi econòmica i laboral de Flix i les repercussions al territori, una reunió amb el President d’Ercros, Antoni Sabalza, precisament un dia abans de que comencin les negociacions...