31 de gener del 2011

XARIM ARESTÉ - VERY POMELO


Acabo de donar el meu vot a VERY POMELO (Pol, Santi, Ricard, Edgar i Xarim) candidat a grup revelació del premis Enderrock 2011, premis de la música catalana i que es lliuraran el proper mes de març. No cal dir que és la primera vegada que hi participo, i ho he fet per un motiu força especial, els he vist en directe dos vegades per les Festes Majors de Flix, les dues vegades han triomfat, i un dels factors determinants ha estat sens dubte el paper protagonista del seu lider flixanco, en Xarim Aresté, exalumne d'història a l'institut de Flix.

En relació al grup Very Pomelo i a Xarim, també guitarra solista del gurp de moda Sanjosex, he passejat per internet i déu n´hi do les referències que hi podem trobar.
  • Xarim: "Un Elvis amb la sang de Peret". 
  • Todo bien ligado por las letras costumbristas e irreverentes cantadas en català por Xarim Aresté.
  • "Xarim 'pomelo' Aresté a la guitarra elèctrica i amb aires més bluseros",
  • "Un grupo que hace un rock, rockabilly mezclado con surf y rumbita light, instrumentales y medio circenses en ocasiones. Y encima la mayoría de sus canciones las cantan en catalán. ¿Hay algo más atrevido que eso?".
  • "Su primer disco es una mezcla de rockabilly, surf, swing, rumba y pop mediterráneo en canciones llenas de ironía, sarcasmo y humor como "Les dones en miren", "En Joan i la Rosa", "La nova cançó", "Ni una flor", "Turistes", "Carn en barra" o "Zona Franca"".

Felicitats i molta sort !!!!!!!