26 de juny del 2015

JUBILACIONS I RECONEIXEMENTS A L'INSTITUT DE FLIX


Si avui la notícia del dia ha estat el lliurament de notes a l'Institut de Flix amb l'excel·lent notícia del 100 % d'aprovats a les proves de la Selectivitat, el curs 2014-2015, que és a punt de finalitzar, tanca el cicle docent de dos dels seus professors: Jaume Aresté i Carme March. Ahir al migdia i l'aula doble la direcció del centre i el claustre de professors els hi varen fer un merescut reconeixement i homenatge.

Dos professors que han desenvolupat tota la seua vida docent a Flix, Carme March entre el centre de Primària Enric Grau Fontseré i l'Institut de Flix, lloc on ha estat els darrers disset cursos impartint classes a l'ESO, i Jaume Aresté, catedràtic d'ensenyament,  amb trenta-set anys dedicats a l'ensenyament secundari impartint geogràfia i història.

Cal recordar que Jaume Aresté va ser el primer nascut a Flix en ser director del centre de batxillerat entre el 1984 i 1992, etapa que va viure el traspàs del centre municipal a la xarxa pública de la Generalitat (1985) i la creació de l'IES Flix (1990), resultat de la unificació dels centres de batxillerat i  el centre municipal de formació professional.