13 de març del 2016

ENTREVISTA AL SETMANARI L'EBRE

 El darrer número del setmanari L'Ebre del passat 11 de març ofereix a la pàgina 10 una entrevista realitzada pel periodista Andreu Prunera que podeu llegir en reproducció en  pdf.

L'entrevista forma part d'una sèrie dedicada a polítics retirats, d'aquí que el titular podria dir "entrevista a un ex: exalcalde de Flix, exsenador, expresident del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, exdirector d'institut... ", tal com destaca darrere el meu nom sota la fotografia.

Amb tot el titular es força destacat: "El minitransvasament es va emportar el progrés econòmic cap al Camp de Tarragona", una frase extreta de la llarga entrevista que Andreu Prunera em realitzà fa uns dies tot fent un repàs de la llarga vida política que començà amb l'accés a l'alcaldia de Flix amb 24 anys després d'aquell històric 3 d'abril de 1979, data de les primeres eleccions municipals democràtiques deprés de la dictadura.

Un entrevista que curiosament coincideix amb una notícia que té a veure amb la darrera pregunta: El Tribunal Suprem avala la decisió de l'Audiència de Barcelona d'arxivar el cas de les dietes de la FMC. Un arxiu definitiu d'un cas que malauradament mai hauria d'haver estat notícia.