20 de juny del 2016

TERRABASTALL POÈTIC DE REUS

Dissabte vam assistir al Centre d'Art Cal Massó al vermut poèticomusical organitzat per Terrabastrall poètic de Reus. El motiu que ens va portar a l'acte va ser per felicitar i escoltar a l'amic Josep Ramon Bach amb motiu del seu 70è aniversari. Darrer premi Vicent Andrés Estellés per la "Secreta Dàlia" i de nou Premi Crítica Serra d'Or per "Caïm", Bach, avui per avui, és un dels poetes amb majúscula de casa nostra.

Acte copresentat per la flixanca Mercè Prunera, el vermut poèticomusical va servir per retrobar-me amb antics conegut de la cultura reusenca com Xavier Amorós, Quim Besora o Antoni Nomen, així com conèixer el representants de la nova poesia com Ricard Mirabete, a qui havia llegit al digital Núvol, Josep Lluís Sotorra, Xavier Amorós Corbella, Francesc Monpó i Àngels Moreno, amb les excel·lents interpretacions musicals de Gerard Marsal.

1 comentari:

Antoni Nomen ha dit...

Pere, encara que amb considerable retard t'agraeixo la teva presència a la lectura i, sobretot, l'amable comentari que en fas. La nostra trobada em va permetre rememorar aquell curs llunyà en què vam coincidir a l'institut de Móra. M'hi vaig trobar molt bé, aquell any. Salut!