24 d’octubre del 2016

NOVETATS: "MULETES I LLAGUTS A MÓRA D'EBRE" I "ELS ANJUBS A LA TORRE DE L'ESPANYOL"



 El Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE) i l'Associació cultural la Cana, amb la col·laboració de la Biblioteca Artur Bladé i Desuvila i al Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Flix, hem organitzat pels propers divendres 28 i dissabte 29 d'octubre, les darreres novetats biliogràfiques del territori.


  • "Muletes i llaguts. la tradició fluvial a Móra d'Ebre". 
  • "Els anjubs de la Torre de l'Espanyol. Construccions en pedra seca del paisatge agrari de secà".

– Divendres 28 d’octubre, a les 19:30h, a la Biblioteca Artur Bladé i Desumvila de Flix presentació de Muletes i llaguts. La tradició fluvial a Móra d’Ebre, de Joan Pujol Pedret i Ivan Salvadó Obrero. Intervindran: Norma Pujol Farré, regidora de Cultura i coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre, Josep Antoni Collazos Ribera, historiador i secretari de l'Associació La Cana, i els dos autors del llibre.

 

– Dissabte 29 d’octubre, a les 19:00h, a Ca Don Ventura de Flix, presentació de Els anjubs de la Torre de l’Espanyol. Construccions de pedra seca del paisatge agrari de secà, d’Eva Artal, M. Teresa Castelló, Maria Montané, Mercè Vea i Joaquim Jornet. Intervindran: Joan Josep Duran Miró, president del CERE, i l'autor i les autores del llibre.