30 de novembre del 2020

Pere Josep Jiménez deixa la Reserva de Sebes.

"Avui acaba la meva relació laboral amb el Grup de Natura Freixe i la Reserva de Sebes. Un agraïment immens a tothom amb qui he compartit objectius i esforços per tirar endevant aquest projecte. Desitjo el millor per al futur del GNF. Moltes gràcies a tothom! "

 

Amb aquesta piulada del Grup de Natura Freixe escrita en primera persona pel mateix Pere Josep Jiménez a primera hora del matí ens hem assabentat del final de la seua relació laboral amb al Grup de Natura Freixe i la Reserva Natural de Sebes. Una notícia que m'ha sorprès ja que Pere Josep ha estat la referència i ànima com a coordinador de la Reserva de Sebes, final d'etapa tot just enguany que s'ha commemorat 25 anys de la declaració de Reserva Natural de Fauna Salvatge.

La web de l'ajuntament de Flix se n'ha fet ressò destacant la seua trajectòria. Des del blog, i esperant fer-ho personalment, tot recordant el seu suport durant els anys de la meua estada a l'ajuntament, especialment durant els treballs previs a la descontaminació dels residus tòxics de l'embassament, vull expressar el meu agraïment a la seu bon treball, així com els millors desitjos per la nova etapa que comença.

 

Pere Josep ha estat i és un referent clau en la defensa del medi ambient, la gestió de la Reserva de Sebes i el Meandre de Flix són un exemple de la bona feina.