4 de desembre del 2022

SIRGA D'OR 2022

 

 

Divendres i al teatre la Llanterna de Móra d'Ebre és varen celebrar els actes de lliurament dels premis Sirga d’Or, distinció comarcal que es lliura cada dos anys  que organitzen conjuntament el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre.

 

En la categoria d'entitats comarcals ha guanyat la Sirga d'Or el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova i han quedat nominades Lo Rasclet de Móra d'Ebre i  Radio Flix. I en la categoria individual se m'ha adjudicat la Sirga d'Or després d'haver estat nominat prèviament al costat de Joan Pujol Pedret (Móra d'Ebre) i Julio Monfort Tena(Vilafranca dels Ports - Móra d'Ebre).

 

El president el CERE, Josep Sebastià Cid, m'ha lliurat el diploma com a persona finalista i la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, la Sirga d'Or.

 

Una distinció comarcal que m'agradaria compartir amb totes les persones, companys/es de viatge, amics i amigues, amb qui he treballat en equip ja sigui en el món de l'ensenyament, la política  i l'activisme cultural.

Sirga d'Or per l'activitat cultural que ahir vaig poder compartir com a historiador a la XIX Jornada d'Etnologia de les Terres de l'Ebre amb la presentació de la comunicació, "La implantació de la Fàbrica de Flix (1897)".


  • Fotografies de Francisco R. Visa, Norma Pujol,  Júlia Muñoz i Jordi Duran.