28 de maig del 2007

327 ENTRADES POSTELECTORALS

327 entrades avui al bloc és el doble del promig d'entrades diàries al meu blog. Suposo que l'interés per saber les reaccions als resultats electorals a Flix d'ahir han provocat aquest petit allau de visitants. Avui ha estat un dia molt intens, accentuat per les reflexions pel desencant dels resultats electorals d'ahir, per les trucades, sms i salutacions rebudes. Tot i que Esquerra ha conservat les 5 regidories a Flix, el fet de veure com el PSC guanyava 1 regidor a CIU i també arribava a 5, superant en vots Esquerra, he de confessar que m'ha decebut. Han estat quatre anys de treball en tots els àmbits pel poble, quatre anys de recerca de complicitats arreu amb l'objectiu d'aconseguir les millores que la societat flixanca demanava fa quatre anys quan deposità en la meua persona i en Esquerra la seua confiança. Complicitats que he intentat aconseguit amb la resta de grups polítics esmerçant tots els esforços en consensuar tots els punts i actuacions que s'ha aprovat a l'ajuntament de Flix en 68 sessions de Ple. Esforç pel consens que s'ha intentat i s'ha visualitzat en tots els acords, mai hi ha hagut cap vot en contra, però que no s'ha correspost al carrer com hauria hagut de ser...
Amb tot sempre ens quedarà Miravet.Ssempre ens quedarà la satisfacció pel treball ben fet... Des d'ací gràcies a tots els que han cregut i creuen en el meu treball, que creuen en Esquerra, i als que no, gràcies per haver-me deixat fer-ho!!!

13 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon dia Pere i enhorabona pel resultat .

Crec que és hora de continuar fent " Esforç pel consens que s'ha intentat i s'ha visualitzat en tots els acords, mai hi ha hagut cap vot en contra, però que no s'ha correspost al carrer com hauria hagut de ser..." com tu be has dit , recordo un dia a l'institut quan vas venir amb un politic alemany (dels verds ) i vas explicar la politica de rotació i renovació de càrrecs .

Crec que la paraula desabut , no t'esta be dir-la per respecte a la gent que us ha votat , ara ,és el moment de fer el que es pregona , i que hi hagi un consens a l'ajuntament , amb l'alcalde més votat .

Una abraçada .

Jordi ha dit...

Home Ramon.Et recordo que el Pere a les passades elecccions ja va dir que com a màxim governaria un màxim de 8 anys, cosa que és l'únic alcalde d'aquest municipi que ho ha dit, precissament perquè està demostrat que governs massa llargs no son bons, per lo tant crec que això de rotació de càrrecs ell es el primer que ho té clar. Fins i tot jo mateix a un article titulat "Perqué? " que vaig escriure a la Veu de Flix ja vaig dir que no entenia com era que el passat batlle criticava que al govern de la Generalitat feia falta alternància i canvi i no deia res d'alcaldes socialistes de 20 anys.I a gent com a mi hem sobta que durant 16 anys mai s'hagi fet esment de la renovació de càrrecs i ara sí, però bé, de savis es rectificar.

Anònim ha dit...

Gràcies Pere!! Ets un crack!!

Aristides ha dit...

Pere, el teu problema és que ets un paio massa legal. T'has fet un fart de treballar pel poble però els sociates no han parat de desinformar i empastifar la bona feina. I han aconseguit convèncer la gent que són los reis del mambo, després de no fotre brot en els quatre anys. Ja s'ho trobaran.
Estic orgullós d'haver-te votat.
Saluit!

alfons guiu ha dit...

Pere, jo sóc un dels teus votants. Com tu estic molt decebut, i sé que faràs amb el meu vot el que creguis més convenient. Tens tota la meva confiança i suport pel respecte que em mereixen la teva trajectòria personal i la teva tasca a l'ajuntament aquests darrers quatre anys. Gràcies.

Norma Pujol Farré ha dit...

Pere, heu fet una feina molt ben feta i estic segura que seguirà sent així! Enhorabona per fer sortir, d’un forat negre, al nostre poble i per donar moltes expectatives de futur i molts projectes aconseguits!

Hi ha persones, com jo, que hem cregut en tu, creiem en tu i hi seguirem creiem!
Han sigut 4 anys que s'ha fet molt per Flix perquè s'ha treballat de valent i potser sí que no s'ha valorat prou bé als carrers però hi ha molta gent que segueix confiant en tu i en esquerra! Felicitats i gràcies!

xavi ha dit...

Bones Pere,ja fa molt temps que li vaig donant un cop d'ull al teu bloc, sempre és bo saber que diu la gent de Flix, i mes la gent que sap de lo que parla. La culpa segurament d'estar avui al teu bloc és de Mani, si aquell noi fill de Mani que te un manicomi; avui desprès de llegir les seves paraules he vingut a veure com estaves, que senties, i company... no has d'estar decebut, és un cop, segurament si, no t'haig d'explicar com funciona això de la política. Però vull que et quedis amb el gust a la boca que aquestos 4 anys has treballat al màxim pel teu poble, i en part per la teva comarca i pel teu país. Tu has de saber que:
Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, però tornarem a vèncer.
Una abraçada des de Móra.

Roser ha dit...

Pere, aqui els unics que t'hem de donar les gràcies, sóm la gent del poble per haver estat el millor alcalde que Flix hagi pogut tenir o imaginar mai.
Si hi ha algunes persones que només han vist un candidat de 15 de campanya electoral és el seu problema.
Moltes gràcies per tot el que has fet per fer resorgir de les tenebres el nostre poble

Pilarvi ha dit...

Bones Pere,

Si em permets un anàlisi dels resultats...
En general, tots sabem que és més fàcil castigar que premiar, però a part d’això (no dic que hi hagi hagut un càstig) crec que el veritable problema ha estat una distracció generalitzada (mea culpa) i potser, en algun cas, un excés de confiança i una abaixada de la guàrdia.
Fa quatre anys el canvi, la teva presència, es feia molt més urgent que ara. Ara ens hem relaxat per que senzillament ara ja hi ets -és com si d’alguna manera t’haguessis eclipsat a tu mateix-. Ha escampat el núvol que planava sobre la vila i de sobte tenim la impressió que les coses marxen soles, però no és així. Com dius tu, s’ha treballat molt, s’han aconseguit complicitats i sempre s’ha buscat el consens.

Però bé, ara no és el moment d’acotar el cap. Cal mirar endavant i cal lluitar per tot el que s’ha estat treballant, per que no es malmeti l’esforç i per a que "quan vingui un altre juny" segar tot el blat que s’ha sembrat.

Ànims i endavant!!!

Bé, aprofito l’avinentesa per a fer-te saber que des de el meu blog he posat un enllaç al teu en un petit espai que he creat, "No només de vi viu l’home", on hi donaré cabuda a webs i blogs que considero interessants i/o em són propers encara que no parlin de vins.

Salutacions,
Pilar.

Jordi ha dit...

Pere:

Sóc del que per aquí baix a Flix en dieu -em sembla- la serreta, i vaig tenir-te de professor ja fa uns quants cursos. Segueixo el teu bloc i les flixanques que conec m’expliquen coses del poble, o sigui que he seguit força la teva activitat. Ja des que vas ser profe nostre em sembla que ets el model humà on s'haurien d'emmirallar tots els qui vulguin canviar la manera de fer política als pobles del país. Vull dir per entendre-la com un servei a la comunitat i fer-la des del pactisme. Mira, m'he quedat parat quan he vist que no hi havia hagut ni un vot contrari a les propostes de cap ple en un poble grandet com és Flix i amb qüestions complexes a resoldre. Bé, és això de què t'hem sentit parlar a tu i que personalment vaig prendre com a principis, els "valors republicans", radicalment democràtics i compromesos amb la justícia i amb la llibertat dels homes i dels pobles.

Pere, ja t'he donat prou la tabarra. El to de l'escrit del bloc sembla tenyit de comiat. No sé quines motivacions ha tingut una part del teu poble per no fer de la teva llista la més votada, però ànims, que no has perdut, sou 5 regidors, i sobretot sàpigues i no oblidis mentre prens una decisió que n'hi ha que et veiem com un referent. Quan baixàvem a l'institut ens explicaven coses que havies fet durant els primers mandats democràtics -encara no eres batlle de nou- i ens resultaven inaudites dites d’un polític!! Potser el que passava és que no has estat mai gaire un polític... Els polítics professionals miren de fer-s'ho caure bé perquè les urnes els somriguin. Però uns quants idealistes i republicanots de mala raça, que no sé pas què volen canviar si això ja no anava bé abans del 'fiat lux', avui et somriem a tu. I hi posem esperança.

J.

Unknown ha dit...

Resposta a Jordi ,
Estem d'acord no ? en mes coses de les que et penses, però en democracia per a ser alcalde 8 anys , no n'hi ha prou en dir-ho , la gent t'a de votar tambe .i
En 16 anys com ve dius ... la gent va votar ... o no ?

per cert enhorabona pel teu Blog
i no estaria malament que en lloc Google el posessiu a TINET .

SALU2

Jordi ha dit...

Xeic Keifarem passo de contestat ... aquí! Ja sé qui ets i m'he emportat una gran sorpresa !això hem passa per no mirar les fotos dels blocs, però si la teva dona es pot dir que m'ha vist créixer!.Te contesto al teu bloc que per algo te'l curres. I si crec que estem conformes en moltes coses, gràcies per felicitar-me pel blog, quedes agregat al meu.

Unknown ha dit...

Felicitats Pere, i no abaixis la guàrdia. De cap manera!
Tots els pobles necessiten referents de tot tipus per avançar, i tu sempre seràs el referent de l'esquerra democràtica i plural de Flix i de La Ribera.
I no cal que t'ho digui jo, però saps que et queda la satisfacció del treball ben fet, de la coherència, del compromís personal... I encara hi ha molta feina per fer!
A mi em queda el record proper de les teves sentides paraules del passat dia 23 de desembre a La Unió Social, i, en un altre ordre de coses, el record llunyà d'unes reunions clandestines a casa d'algú a La Punteta, a l'estiu, quan jo només era un xiquet i començava a flirtejar amb el PSUC.
En qualsevol cas a molts ens ha de quedar el desig -la utopia?- de treballar per a aconseguir un país lliure per als nostres fills i les nostres filles.
Amunt les atxes!

Una abraçada des de Roda de Berà