27 de novembre del 2008

DEMÀ, 10 ANYS DELS PDC


"La Jornada Més de 10 anys de Plans de Desenvolupament Comunitari tindrà lloc a la Casa del Mar el proper divendres 28 de novembre.
La inauguració, a càrrec del Sr. Xavier Garriga, Director General d'Acció Comunitària, donarà pas a una conferència a càrrec del Sr. José Ramon Flecha García, Catedràtic de Sociologia de la Universitat de Barcelona, Doctor Honoris Causa per la Universitat de Timisoara.
Seguidament tindrà lloc una taula rodona sobre el tema "Moment actual i escenaris de futur dels Plans de Desenvolupament Comunitari", moderada per Sr. Ferran Cortés, del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona. Experts com ara El Xavier Lopez, la Pilar Vilajoana, la Francia Barbosa, la Marta Domenèch, el Víctor Àlvarez o el Il·lm. Sr Pere Muñoz, Alcalde de Flix, participaran en que el que s'espera sigui un debat amb profundidat sobre les perspectives de futur dels PDC.
Posteriorment, hi haurà una presentació de comunicacions seguides d'un dinar amb animació audiovisual.
A les quatre de la tarda, el doctor Xavier Úcar, la Pilar Pineda i l'Hector Núñez, del departament de Pegagogia Sistèmica i Social de l'UAB presentaran el Pla Marc d'Avaluació Participativa dels Plans Comunitaris.
La cloenda serà a càrrec del Sr. Ramón Vílchez, subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat de la Direcció General d'Acció Comunitària."