22 de juny del 2010

FLIX ESCOLLIT PEL GOVERN AMB LA LLEI DE BARRIS

Ha estat la notícia del dia, s’ha desvetllat per part dels acords de la reunió del Govern en relació a la convocatoria d’ajuts de la Llei de Barris. Dins l’apartat “Viles amb projectes” de 45 projectes se n’han triat 14. Concretament el projecte presentat per l’Ajuntament de Flix (dirigit a la Colònia-Fàbrica-Comellarets-Les Casetes) ha estat un dels 14 projectes escollits, amb un pressupost total de 3.700.000 euros i una subvenció del 75 per cent de PTOP.

Barcelona (ACN).- "El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha anunciat aquest migdia l'adjudicació de la setena Llei de barris, que beneficiarà a 29 projectes de millora urbanística en 28 municipis de tot Catalunya. Nadal ha explicat que els municipis beneficiaris de les ajudes seran Mont-roig del Camp, Calafell, Piera, L’Escala, Blanes, Barcelona, Castelldefels, Viladecans, Premià de Mar, Les Franqueses del Vallès, Mollerussa, La Pobla de Segur, La Selva del Camp, L'Arboç, Sallent, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Ullà, Campdevànol, Ribes de Freser, Mediona, Sant Quintí de Mediona, Premià de Dalt, Montgai, Flix, L'Hospitalet de Llobregat, Olot i Salt."
Per a més informació del projecte presentat per l'ajuntament de Flix podeu accedir a la web de l'ajuntament o al blog d'Oscar Bosch, alcalde de Flix.