23 de març del 2012

PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA DE FLIX


El passat dimecres i al Casal Sant Jordi una trentena de flixancos i flixanques ens vàrem trobar per constituir l'assemblea local de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana). La convocatòria de la reunió sorgí de la trobada de part dels assistents al Palau Sant Jordi el passat 10 de març, i es feu utilitzant especialment les xarxes socials i el boca-orella.

Així és curiós comprovar com pot aglutinar un grup de persones amb sensibilitats polítiques tan diferents i de totes les edats al voltant d'una taula amb un objectiu comú: parlar de la independència de Catalunya.

Un objectiu que és alhora un sentiment col.lectiu i comú que ens podria recordar la històrica Assemblea de Catalunya del anys setanta, on dretes i esquerres, lliberals i marxistes, homes i dones, gent de tot l'arc polític, socials i econòmic participaren en el moviment democràtic i antifranquista per excel.lència.


D'aquesta primera trobada sorgí la propera convocatòria del dimecres 28 al mateix lloc i a la mateixa hora, amb l'objectiu de constituir l'assemblea local, nomenar les portaveus de l'assemblea local, facilitar el full de ruta aprovat al Palau Sant Jordi el passat 10 de març, així com començar a concretar les accions per donar a conèixer l'ANC al nostre poble.

Escrit del bloc de la gent d'esquerra de Flix: PLAÇA MAJOR

            http://ebreamunt.blogspot.com.es/2012/03/lassemblea-nacional-catalana-flix.html

NOTA: Per motius tècnics, la data de la propera reunió queda posposada a DIVENDRES 30 DE MARÇ. Esperem d'aquesta manera poder sumar a tots aquells i aquelles que sou fora de Flix, durant la setmana, i que ens heu presentat les vostres queixes per fer-la en dies que us era impossible assistir.