8 de juny del 2023

Presentació Obra Poètica de Josep-Ramon Bach (1946-2020)

 

 

Demà divendres 9 de juny, a la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre,  es presentaran els volums 2 i 3   de l'Obra Poètica (1993-2014) del recordat Josep-Ramon Bach (1946-2020): "La saviesa” i “La solitud”.

 

Un presentació literària en la que Mercè Banqué, esposa de l'autor, en organitzar i preparar l'acte literari de l'amic Josep-Ramon Bach,   m`ha proposat participar-hi al costat de David Madueño  (coordinador de l’Arxiu Documental Josep-Ramon Bach - impulsat per  la Fundació Ars, presidida per Manuel Costa, co-editora amb 3i4 de l'Obra Completa), l'actor Jaume Comas i del president del CERE, Josep S. Cid (catedràtic de llengua catalana i literatura).

 

L'acte de demà serà molt més que una presentació literària, el tarjetó adjunt ho demostra, amb la relació d'entitats institucionals i culturals que s'han afegit a recordar la figura d'un dels grans de la poesia, d'un amic de Móra d'Ebre i per extensió de la Ribera: 

L'ajuntament de Móra d'Ebre, Fundació Ars, 3i4, Fundació Banc de Sabadell, Arxiu Documental Josep-Ramon Bach, el CERE, La Riuada i la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre Artur Cot i Miró.