18 de juny del 2007

AMB TOÑO, SISÈ LLOC PER A CATALUNYA

La selecció catalana de Futbol Sala ha finalitzat en sisena posició de la primera Copa del Món després de superar Israel per 7-5. El partit contra Israel ha estat el més igualat, el porter de la selecció Toño Moreno ha estat un dels protagonistes i ha evitat ocasions molt clares. Des de la distància on s'ha celebrat el campionat, extrem més oriental de Rússia, des de la distància en que els mitjans catalans, i no cal dir que espanyols, han donat la informació del campionat del món, algú hauria de denunciar l'oblit que la Catalunya Nació ha mantingut amb un fet tan important per l'esport català. Un esdeveniment internacional que malauradament ha tingut més informació periodística, no tant per la vessant esportiva, com hauria d'hagut d'ésser en un país normal, com per les intolerants reaccions de certs mitjans de comunicació i d'alguns dels seus diplomàtics i polítics... Amb tot i malgrat tot, des de Flix, vull afegir-me a l'èxit nacional que la nostra selecció de futbol sala i alhora vull manifestar l'orgull de ser veí de l'esportista flixanco del moment, en Toño, el porter de la meua selecció nacional de Catalunya.

2 comentaris:

josemarix ha dit...

Voldria donar-li l'enhorabona al Tonyo,per la seua participació a la copa del mon de futsal,i envejar-lo sanament,per tenir l'honor de representar a catalunya,encara que els mitjans de comunnicació no hagin fet resò(sort que van jugar contra espanya,o si no no se n'asaventa,ningú).
Voldria a profitar el teu post per reivindicar quatre coses:l'estat de les instalacions esportives de la nostra vila.
1er.els vestidors del camp de futbol,son la vergonya nº 1
2ª. el poliesportiu municipal,i la seva pista mes concretament,es l'enveja del poblets de la vora,i aquí,fa pena el seu estat.
3er.el pavelló municipal,i fa falta un rentat de cara,no pel que à els vestidors,que estàn sanitariament perfectes,si no de la pista de joc.(parket,tanques),ja que les dimensions,estan pensades exclusivament per la practica de l'hoquei,i s'ha quedat obsolet,unes petites reformes,donarien mes joc a la pista,ex:tanques noves d'un material mes lleuger, i funcional,que ja teen la majoria de pavellons que tenen equip d'hoquei.ja que si l'equip d f.sala,vol pujar de categoria,no podra fer-ho degut a que les tanques,limiten les ratlles de la pista,no haven la distancia com si que hi havia a la pista del poli.
salutacions .

Raül Sabaté ha dit...

La veritat és que si no fos per la política no sabríem res d'algunes competicions o d'esports minoritaris.
Fixeu-vos que les seccions d"El temps" tenen més rigor informatiu que els esports.
Enhorabona al Toño.