15 de juny del 2007

PACTE GOVERN ENTESA DE FLIX

Donada la seva importància aquesta entrada al bloc dóna a conèixer l'acord de govern d'Entesa, signat aquest matí pels representants dels grups polítics presents al consistori de Flix: PSC,ERC i CIU:

"Aquest pacte es fonamenta en els següents punts bàsics d’acord:
1. Aprofundir en la promoció econòmica local engegada en la darrera legislatura, amb el Centre d’Empreses com a eix vertebrador de la diversificació i dinamització econòmica.2. Treballar conjuntament amb les administracions superiors per facilitar i impulsar els grans projectes de futur que el poble de Flix requereix: Neteja dels residus de l’embassament, recuperació mediambiental del meandre, polígon industrial dels Aubals, instal·lació de noves empreses, així com els actuals actius industrials.3. Promoure la participació de la ciutadania en la gestió del municipi, cercant la complicitat i la col·laboració de les institucions, les associacions i els empresaris locals.4. Defensar i promoure els actius mediambientals, culturals i històrics del municipi, en especial tot el que afecta al riu i el nostre patrimoni.5. Fomentar l’estalvi d’aigua i energia, d’acord amb el Pla Director de l’Aigua que s’està redactant, continuant amb la millora de l’enllumenat d’acord amb les mesures de contaminació llumínica i eficiència energètica.6. Prioritzar l’esport de base, la col·laboració amb les entitats esportives i la millora dels equipaments esportius del municipi, amb la creació d’un organisme municipal de gestió de l’esport.7. Millorar la neteja viària promovent alhora una campanya de conscienciació ciutadana de civisme.8. Prioritzar les polítiques d’atenció a les persones, tenint especial cura dels col·lectius de les més desateses i amb major risc d’exclusió social.9. Impulsar mesures socials i urbanístiques per a continuar la rehabilitació del nostre nucli històric.10. Enfortir la col·laboració amb els municipis veïns, impulsant l’Agrupació de Municipis de la Ribera Nord, tot implicant el Consell Comarcal de la Ribera en aquesta tasca."

2 comentaris:

Ana.G ha dit...

Felicitats Pere!!!

Ets el primer home de Flix i a Flix que es planta d’alcalde sense haver guanyat les eleccions.

Molt bonic. Govern de consens si guanyeu. A la oposició si no us deixen governar i d’entesa per a que us deixem governar dos anys.

Es cert que ve un moment molt important a Flix.

Si Montse Canals en un primer moment s’hagués decantat cap al partit guanyador, vosaltres no hauríeu dubtat d’anar directament a l’oposició, ho vàreu anunciar així mateix, el primer dia de conèixer els resultats. Per fer mal és clar, no sol al partit guanyador si no a crear tensions al poble. No entra al vostre esquema treballar per amor. La impressió que em dona és que sol voleu estar a primera fila i sortir a la foto.

Oscar ha guanyat les eleccions!!! I els que l’hem votat no som “tontos” com s’ha dit per un bloc!!! Senzillament som espectadors de personalitats curioses que no ens deixen de sorprendre.

De totes maneres estic contenta d’aquesta solució perquè aguantar una oposició com vosaltres, faria molt mal al poble.

PD: Espero que no us prengueu a mal la meva humil opinió que no pretén ser cap obra literària. Tan sols sóc una flixanca decebuda per la manca d’honestedat i fascinada de veure l’afany de protagonisme i poder a un poble com Flix.

Molta sort i a treballar per Flix!!!!!

Marc Ferreres ha dit...

Hola Pere!

És sobre un tema que no guarda relació amb el parlat aquí però no he trobat un correu de contacte.

Pots penjar la notícia de l'acte del Dia de l'Orgull Gai a L'Ebre que s'organitza conjuntament entre Sala Metro i Ràdio Joventut (i jo com a responsable i enllaç general de l'acte com a part de la Ràdio)? Serà a la mateixa disco i, per supost, obert a tots els públics!

Gràcies!

www.marcferreres.com
www.mosentenem.com