19 de juliol del 2007

LA VEU DEL JUNY

Ha sortit el número 327 de la Veu de Flix corresponent a les activitats del mes de juny amb una portada dedicada a la nova corporació municipal. El poble i la seua gent en són mes rera mes els protagonistes. Aquest cop a més de quatre pàgines dedicades al nou ajuntament hi trobem: La festa de la clotxa dels flixancos fora vila, les activitats de l'associació de dones, la gimnàstica de la gent gran, el fi de curs de l'escola de dansa Laura i l'exhibició d'aeròbic, la festa de Sant Joan, les mobilitzacions dels treballadors d'Ercros, la festa del carrer sant Pere... la blogosfera flixanca, una entrevista a Toño Moreno, les activitats esportives i els breus més importants de les darreres setmanes: La creu de Sant Jordi al bisbe de Lleida i ex-vicari de Flix i fill de la Palma d'Ebre Mn F X Ciuraneta, Andreu Carranza com a pregoner de la Festa major, l'Aurora Masip nova portaveu del govern, l'expedició al Pakistán i la noticia de darrera hora, la plaça concurs de la nova notaria de Flix. Un foto a destacar: la facilitada per Josep Sànchez Vallés i comentada per Francisco Ramon Visa Ribera, on es pot apreciar una vista del pont de Móra en obres com a marc de la visita de l'equip de futbol de al JD de Flix i seguidors a Móra la Nova el 1941, pont de Mora que no seria inaugurat fins el 1942.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

I (em sembla recordar) que també hi surt el primer de tot un seguit d'articles que he fet recentment sobre la crisi industrial a Flix i la decadència de la Colònia Química. Concretament el corresponent a la década dels anys 70. Res més, només corregir aquest petit "lapsus". Per altra banda, felicitar-te pel blog i pels seus continguts. Me'l miro cada dia i, com a historiador i veí de Flix a l'exili, em va molt i molt bé. Una abraçada Pere!! I endavant!!

Frederic Cervelló

P ha dit...

Tens raó!!! La teua sèrie sobre el Patrimoni industrial , especialment el de la colònia és molt interessant. D'alguna manera es mereix una entrada per si mateix!!!