4 de juliol del 2007

AURORA MASIP PORTAVEU DEL GOVERN

Ha estat la bona notícia del dia a Flix: "La periodista que treballava a els Matins de TV3, serà després de l'estiu la directora de comunicació del Govern, té el suport dels tres socis del tripartit", "el Govern fitxa a la periodista Aurora Massip com a portaveu". La satisfacció pel reconeixement i projecció professional de l'Aurora (Masip: cognom que s'escriu amb una essa) s'ha expressat amb un orgull col.lectiu del poble de Flix: Un poble que fa anys reconegué la professionalitat i humanitat d'Aurora quan per exemple fou la Pregonera de les Festes Majors del 2002, un poble que fa anys parla d'ella com l'experta en economia dels Matins a TV3, de la conductora any rere any de la Festa de les Cigonyes, de la veu de les trobades del flixancos fora vila, de ser pubilleta a les festes majors del 1980 o del seu contacte directe amb el seu marit Jordi amb la vida quotidiana del poble de Flix. Aquest matí he parlat amb ella per expressar-li la meua felicitació, com a alcalde i com a amic. Des de l'ajuntament hem redactat un comunicat oficial de satisfacció per la notícia on donem compte del seu perfil professional i els seus lligams amb Flix. Enhorabona i molta sort per a la nostra filla especial de Flix: AURORA.

(Fotografia Festa de les Cigonyes 2007, l'Aurora al mig, entre el director de Medi Natural Joan Pallisé i Jordi Sargatal de la Fundació Territori i Paisatge)

1 comentari:

Reserva Natural de Sebes ha dit...

Enhorabona per Aurora!!! Des de Sebes i a punt de començar les 4 estades de natura felicitem i ens alegrem molt per aquest nomenament.
http://cigonyes.blogspot.com