10 de desembre del 2007

CONCURS D'ACCÉS EL CENTRE D'EMPRESES DE FLIX


El Centre d’Empreses La Ribera, ubicat al Polígon Industrial La Devesa, de Flix, ofereix ja els seus espais d’ús per a lloguer mensual. Entre els serveis principals inclosos hi ha l’ús exclusiu dels mòduls, dotats amb instal·lació elèctrica, climatització als despatxos i zones comunes; xarxa de telefonia IP i connexió ADSL amb trucades nacionals incloses; connexió de TV als despatxos, consums de climatització (fred/calor) i llum en el cas dels despatxos; sistema d’alarma amb sensors de moviment i vigilància amb càmeres interiors i perimetrals; instal·lació i manteniment d’extintors en zones comunes; assegurança de responsabilitat civil en zones comunes; neteja d’espais comuns, assessorament i informació sobre línies d’ajuts i subvencions, etc. També possibilita un seguit de serveis optatius segons disponibilitat tarifa vigent. Les modalitats de contractació són tres:
- Modalitat de viver: Les empreses de nova creació, inicien activitat empresarial o ho han fet el darrer any i suposen creació de lloc/s de treball.
- Modalitat de centre de negocis: 1. Les empreses de nova implantació al municipi. 2. Empreses en procés de consolidació, amb més d’un any d’activitat i que plantegen objectius de canvis per millorar l’activitat.Modalitat de domiciliació.
- Modalitat de domiciliació: 1. Qualsevol empresa del municipi i de l’àrea d’influència del centre. 2. Qualsevol empresa que vulgui desenvolupar una activitat puntual o temporal al municipi o a l’àrea d’influència del centre.
Pel que fa a la modalitat de viver, el BOPT del passat dia 7 de desembre va publicar les bases del concurs. El termini de presentació de sol·licituds és el dia 30 de desembre de 2007.
Per a més informació, els interessats poden adreçar-se als telèfons 977410153 (Ajuntament de Flix) i 977411581 (Proflix), o consultar les característiques dels serveis i les sol·licituds a la pàgina web de l’Ajuntament de Flix.