10 de març del 2008

9 DE MARÇ DEL 2008



VICTÒRIA DE ZP. És el titular més repetit a les eleccions generals d'ahir. Una victòria clara dels socialistes davant d'un PP fort a l'oposició, on la clau ha estat el diferencial de vots a Catalunya. On Esquerra i IC han sofert l'allau de la bipolarització perdent bona part de l'electorat assolit fa quatre anys. Esquerra que s'havia proposat com objectiu mantenir el grup parlamentari propi i ha passat de 8 a 3 diputats. 

Uns resultats que hi haurà temps per analitzar. El diputat que tenia per la demarcació de Tarragona l'ha perdut tot i que no entrava a les travesses. Tot i la magnífica campanya realitzada per Lluís Aragonés no ha conseguit mantenir l'escó davant l'allau de vots al PSC que ha assolit els millors resultats històrics a la demarcació.


Victòria agredolça en quan a les eleccions al Senat. L'Entesa Catalana de Progrés ha guanyat a les clarament a Catalunya, i els resultats de la meva opció ha estat més que satisfactoris: 165.915 sufragis provisionals que representa el 29,91 per cent, i a Flix 1.612 que suposa el 67,05 per cent. Com m'ha comunicat l'amic Ernest Benach via missatge: 

"Pere, que el mal resultat al Congrés no ens faci perdre la perspectiva al senat. Enhorabona senyor senador. Tindràs doble feina..."

9 comentaris:

Anònim ha dit...

See Here or Here

Adam ha dit...

felicitats Pere, han estat un resultats dolentíssims per esquerra, però almenys seràs el nostre senador.

salut! república! i ànims a tots els republicans.

Unknown ha dit...

Desde Riba-roja, felicitats,
tot i la devallada que heu patit el vostre partit, i el nostre ha guanyat, et desitjo lo millor en aquesta nova etapa, com a representant al senat i membre de la Entesa, estic segur que seràs un digne representat de la " Ribera Nord", i naturalment de totes les Terres de l' Ebre.

salut.

Jordi C.

Eduard Boada ha dit...

Enhorabona!

2teixidor ha dit...

Malgrat estos resultats que no mos esperàvem ningú, moltes felicitats Pere!

Montse i Àngel

Anna Barrero ha dit...

Malgrat que els resultats d'Esquerra no han estat gens satisfactoris, i que caldrà analitzar a fons què ha passat, et felicito de totes, totes, Pere. Estem amb tu, perquè de ben segur que faràs una bona feina a Madrid.
Endavant les atxes!

Laia ha dit...

Moltes Felicitats Pere!

Carme Comas ha dit...

Moltes felicitats des de Tortosa.
Carme Comas

Agustí Munté i Carrillo ha dit...

Moltes felicitats. Malgrat no poder votar la teva candidatura des de Barcelona, desitjavem i confiàvem que sortiries elegit. Molta sort i bona feina.

Àurea, Agustí i Júlia.
Barcelona.