19 de maig del 2008

LO RIU ES VIDA: EL TEMPS ENS DÓNA LA RAÓ




EL TEMPS ENS ESTÀ DONANT LA RAÓ....


Els titulars d’avui -

El Periódico en RSS: Les reserves dels pantans s’acosten als 200 hectòmetres
La Veu de l’Ebre: Les Terres de l’Ebre tornen a inundar els carrers d’Amposta 8 anys després
Emigdi Subirats i Sebastià : Una riuada de gent, una riuada d’emocions…a Amposta
Bona nit i bon profit: Amposta, 18 de maig de 2008
Lluís Soler: Un èxit massiu
Tres és companyia: PDE - Manifestació Amposta 18-05-08
LA VIA AUGUSTA: EL COLOR BLAU INUNDA AMPOSTA
EBREDIPUTATS: MÉS GENT,MENYS CONSEQÜÈNCIES??
El Punt: L’Ebre destapa «l’estafa» de la sequera
El Punt: «Han volgut enfrontar-nos»
El Punt: les imatges
El Punt: La PDE i el patrocini de «la Caixa»
El Punt: La PDE i els dirigents d’ERC i ICV a l’Ebre confien en un canvi d’actitud del govern
El Punt: Diferents criteris a Esquerra
Avui: L’Ebre es desborda
Avui: Tornen les manifestacions
Avui: Multitudinària manifestació a Amposta en contra del transvasament
3cat24.cat - Catalunya: La manifestació antitransvasista d’Amposta rep un suport massiu
3cat24.cat - Catalunya: Els embassaments de les conques internes se situen al 31,41% de la seva capacitat
Tots els titulars d’avui - El Periódico en RSS: La Catalunya “enganyada”
Tots els titulars d’avui - El Periódico en RSS: Milers de persones clamen contra el trasllat d’aigua de l’Ebre a BCN
Tots els titulars d’avui - El Periódico en RSS: L’Ebre i la mala informació
La Vanguardia: Miles de personas marchan contra el trasvase en Amposta
Diari de Girona - Girona: Milers de manifestants a Amposta contra el transvasament a Barcelona Saül Gordillo www.saul.cat: Lo riu (encara) és vida
Barcelona // elmundo.es: Miles de personas contra el trasvase en Amposta
El País: Miles de manifestantes junto al Ebro contra la cesión de agua a Barcelona
Aragón - El Periódico de Aragón en RSS: Iglesias asegura estar “cargados de razones” para que la obra del minitrasvase “no salga adelante”
Aragón - El Periódico de Aragón en RSS: Miles de personas se manifiestan en Tarragona en contra del trasvase del Ebro
lasprovincias.es - Comunidad Valenciana: Miles de personas piden en Tarragona la paralización del trasvase del Ebro a Barcelona
RSS :: Heraldo.es: Una marcha festiva y reivindicativa
RSS :: Heraldo.es: Miles de personas se manifiestan en Amposta para paralizar el trasvase

5 comentaris:

funguell ha dit...

La foto està molt bé però... Quan us donareu de baixa d'un partit que no diu a tot arreu el mateix?
Funguell

francesc de castellví ha dit...

Els partits haurien de ser un mínim comú denominador pel que fa al pensament polític individual. Estàs d'acord amb aquests senyors en tal cosa i a partir d'aquí desenvolupes el teu posicionament polític. ERC és d'aquest tipus. Estem d'acord en un mínim de coses i el partit és un punt de sortida, mai d'arribada i punt final, com la resta de partits. Em sembla, funguell, que demanar baixes està de més.

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

Aquests que demanen dimissions, suposo que haurien de divorciar-se de la seva dona cada cop que no veuen les coses de la mateixa manera o que opinen diferent. Bon exemple de tolerància.

Realment, em sembla infantil demanar que un es doni de baixa perquè no està d'acord amb alguna cosa. La política es fa de portes endins i de portes en fora.

Demanar dimissions és acceptar que en els partits polítics tan sols opinen els dirigents, i tan sols aquests tenen dret a a participar en política.

funguell ha dit...

Exercici de memòria. Llegiu "El compromís de l'Ebre". Digueu el que allí es va signar i mireu si està en la linea del que està fent ERC (amb C de de Catalunya de Barcelona vull dir). Repasseu els videos dels actes electorals. És ilustrador de la dita castellana Donde dije digo, digo Diego...
Dedueixo que el mínim en què estan d'acorda Esquerra, (pel que es llegeix al seus diaris, als articles i als llibres del seus liders) deu ser molt mínim. Tan mínim quasi com les particules d'Ascó. Aquelles sobre els quals nongú ha vingut interessar-se. El partit és un punt de sortida? Potser sí, i l'arribada quina és? El càrrec, tal vegada? Conseller comarcal, conseller Generlitat, senador, diputat al congrés....?
Sobre els dimissions cal dir que ERC se'n va fer un fart de demanar-ne quan era a l'oposició. Ara no se li poden demanar a ell...? Bon ememple de tolerància. Temps enrera, en la pssada legislatura, molts càrrecs d'Esquerra van dimitir. ara no fa massa setmanes, algú d'Esquerra que mana molt va dir, tot sol, que dimitiria... Jo no he escrit res de dimissions. He dit donar-se de baixa de la "secta política". Dimissions he llegit i escoltat que en van demanar ahir a Amposta en llegir el manifest. Tampoc ho podien fer...? Alguns (no tots, però bastants)han arribat on estan gràcies a posar-se al darrera d'una pancarta amb un nus. Ara el nus el tenen a la corbata que el càrrec els obliga portar, o potser per corbata hi tenen una altra cosa per por de perdre el càrrec. Compte perquè els nusos acaben apretant.
Funguell

Georgie ha dit...

Un mínim comú denominador? Però si l'infinit d'esquerra que cada cop és més finit es defineix per la raó de ser d'una gran massa que vota un altre partit polític. En tot cas hauríem de posar màxim comú divisor quan van mal dades, excepció feta de temps d'eleccions, únic moment en el qual les rancúnies i escepticismes es disfressen molt malament per cert de bon rotllo.
Els partits i la política en general (hi ha honroses excepcions) són etèries mentides que com molt bé diu Fungell es podrien traduir per allò de "donde dije digo, digo Diego".
El segon transvassament ha tret les caretes de molta gent i ha demostrat que la profunditat dels ideals de la majoria de polítics, no va més enllà d'un toll de plugim dèbil, que preguin Montilla i la resta per aigua, que preguin.