8 de setembre del 2008

AMB PEP ANDREU, ALCALDE DE MONTBLANC

Aquesta tarda m'he posat en contacte amb l'amic Pep Andreu, alcalde de Montblanc, i recordat diputat d'Esquerra a la passada legislatura. No cal dir que m'ha posat a la seua disposició i que encara hem costa creure el que li ha passat, que un alcalde sigui detingut per fer precisament d'alcalde. Ho diuen les cròniques:

"L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, compareixerà aquest dimarts als jutjats de Valls acusat de desobediència a l'autoritat. El 30 d'agost passat a la matinada, l'alcalde i el regidor de Medi Ambient d'aquest municipi de la Conca de Barberà, Ignasi Cid, es van acostar a un control de la Guàrdia Civil i de la Policia Local per preguntar-los perquè el feien. Els agents de la Policia Local van marxar, però tres guàrdies civils li van demanar que s'identifiqués i que els parlés en castellà. Josep Andreu es va negar a ensenyar-los el carnet d'identitat perquè els agents tenen l'obligació de conèixer les autoritats. L'alcalde afirma que tampoc el van deixar parlar en català. El cas és que Josep Andreu va acabar detingut a la caserna de la Guardia Civil, on sí que es va identificar".

(nota dia 9/9/08: la crònica parla de detenció, en tot cas hauria de dir que l'alcalde finalment s'oferi d'anar a la Caserna de la Guardia Civil per aclarir la situació davant el Brigada. El que no sabia que després seria denunciat per desobediència a l'autoritat)

2 comentaris:

L'Òscar ha dit...

Espero que l'alcalde sigui valent i exigeixi totes les responsabilitats posibles, tant disciplinaries per no fer l'agent la seva feina correctament i com les penals per detenció il.legal.

lo llaguter ha dit...

És evident que tenim a tots els estaments infiltrats del Estado. Amb l'excusa del "en tiempo y forma" ens continuen humiliant.

Fins quan?

Fins quan ho vulguem
nosaltres !!*!!

lo llaguter