17 d’octubre del 2009

VALL DE NÚRIA: PUIGCERCÓS CANDIDAT D'ERC


He estat dos dies a la Vall de Núria amb un dens programa d'activitats que han tingut com acte central la proclamació del Consell Nacional de Joan Puigcercós com a candidat d'ERC a la Presidència de la Generalitat de Catalunya.


Ahir per la tarda vaig participar en dues ponències: La primera que es realitzà a la simbòlica Sala "Estatut de Núria" girà sobre el tema de "les noves esquerres", ponència que comptà a les intervencións de Jordi Sànchez, Ferran Requejo i Carme Capdevila, sota la moderació d'Ernest Benach. Ja al tard, i a l'Auditori, vaig participar a la ponència "Un País en xarxa", amb la participació de Pau Caparrós, Mateu Turró i Xavier Fageda, moderant el debat Lluís Salvadó.

Aquest matí a les 10 hem fet l'acte central de la trobada, el Consell Nacional extraordinari on s'ha proclamat a Joan Puigcercós amb 145 vots a favor i 9 abstencions el candidat d'Esquerra a la Generalitat de Catalunya. Després a l'exterior del complex el president-candidat ha fet el primer discurs com a candidat a les properes eleccions nacionals.