4 d’octubre del 2012

QUI ASSESSORA AL CONSELLER RECODER ?



         "Recoder demana per carta al govern espanyol que no comenci les obres de descontaminació de Flix."

        Quí assessora al conseller Recoder? 

         És la pregunta que qualsevol persona coneixedora del projecte i del llarg historial del matex es pot fer. Com un conseller de Medi Ambient pot fer aquestes declaracions.

         És que les obres no tenen pla d'emergència aprovat per la Generalitat, és a dir el seu Govern? Està el país per rebutjar una de les poques partides en inversions dels PGE destinades a Catalunya? Es pot permetre el riu Ebre deixar a mitges la descontaminació de més de 700 mil tones de residus químics?En la fase actual del projecte, un cop aïllats els residus i quan s'ha de començar el dragatge, és quan veu la "la grandíssima imprudència"? No ho hauria d'haver dit abans de començar les obres d'aïllament?

         És per tot plegat que ens hauriem de preguntar:
         Quí assessora a l'honorable conseller Recoder?
        

"El conseller sosté que iniciar les actuacions abans de finalitzar els abastaments alternatius seria una "grandíssima imprudència"


Falset (ACN).- El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha tramès una carta al ministre d'Agricultura i Medi Ambient, Miguel Arias-Cañete, demanant-li que no s'iniciïn les obres de descontaminació del pantà de Flix (Ribera d'Ebre) previstes per aquesta tardor fins que no estiguin enllestides les obres que han de garantir abastaments alternatius riu avall mentre s'executa l'extracció dels llots tòxics. "Seria una grandíssima imprudència i hem demanat al ministre que aturi aquesta iniciativa de començar immediatament les obres que se'ns ha manifestat independentment que el pla de restitució estigui acabat", ha raonat el conseller. "No ve d'uns mesos, ni tan sols d'un any", ha precisat."

1 comentari:

Jaume Masip Llop ha dit...

Aquest home és un irresponsable i tots sabem qui l'assessora! ara bé el que jo em pregunto és, què diuen els regidors de CIU de Flix? què la consellera comarcal?