29 de juny del 2017

SARAI SARROCA, PREGONERA DE LA FESTA MAJOR DE FLIX 2017



És la notícia flixanca del dia, Sarai Sarroca i Cervelló serà la pregonera de la Festa Major de Flix 2017. Va nàixer a Flix l’11 de juny del 1982, filla de Paco Sarroca i Mercè Cervelló. Juntament amb el Marc, la seua parella, té dues filles, la Joana i la Valentina; viuen a Molins de Rei. Des de 2006 Sarai Sarroca treballa de meteoròloga a Betevé, la televisió pública de Barcelona.
Als 18 anys va deixar el poble per estudiar la Llicenciatura de Geografia i es va especialitzar en temes de Climatologia, de la mà de reconeguts especialistes com Xavier Martín Vide, Mari Carmen Moreno i Carmen Llassat. Després va estudiar un màster en Meteorologia Aplicada, a la Facultat de Física, amb professors com Bernat Codina o Jerónimo Lorente. Totes dos titulacions les va assolir a la Universitat de Barcelona.
Ha treballat a la Cadena SER Barcelona, amb Jordi Carbó; al canal 3/24, amb els professionals de la televisió pública de Catalunya; i al departament de Predicció i Vigilància del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), amb Santi Segalà al capdavant.
És membre de l’Associació Catalana d’Observadors Meteorològics (ACOM) i forma part de l’equip de “Vigilants” del SMC, és a dir, informa a l’entitat pública dels fenòmens atmosfèrics adversos que passen a Flix. Sarai Sarroca manifesta que "Tinc la sort de tenir una feina que m’apassiona i els processos atmosfèrics em fascinen. Però per tocar de peus a terra, res millor que la família i el poble".

ENHORABONA, SARAI !!!

(Informació de la web flix.cat - pàgina oficial de l'Ajuntament de Flix)