17 d’abril del 2019

MÍTING D'ERC AMB JOAN TARDÀ, NORMA PUJOL I FRANCESC BARBERO



VA DE LLIBERTAT. Aquesta tarda, a les 18,30 hores,  ERC ha programat un míting com els d'abans, a la Plaça Major, i amb l'alcaldable d'ERC-Entesa per Flix, Francesc Barbero, la candidata al Congrés, Norma Pujol, i el diputat al Congrés, Joan Tardà.
Serà un acte polític molt especial per als republicans, en primer lloc pel caràcter excepcional que viu el país, amb presos i exiliats polítics, amb el President d'ERC, Oriol Junqueras, tancat a Soto del Real i la Secretaria General, Marta Rovira, exiliada a Suïssa.
En segon lloc per la participació dels dos referents més importants d'ERC a Flix, ja sigui a l'alcaldia ja sigui a la Secretaria de Joventut i al Congrés dels diputats.  Francesc i Norma.
I en tercer lloc, per tenir l'oportunitat d'escoltar a Flix a Joan Tardà, un dels polítics més carismàtics i estimats per la gent d'esquerres del país, qui no repeteix a llistes electorals. Hem de recordar que serà la tercera vegada que s'adreça al poble de Flix. La primera vegada amb motiu de la festa de la Fraternitat Republicana celebrada a casa nostra el 16 d'abril de 2010, i la segona vegada, el 25 de febrer de 2013, essent aquesta vegada una visita d'urgència a l'esplanada de camions de la Fàbrica per donar suport a la lluita dels treballadors afectat per l'ERO.