24 d’abril del 2022

5è Premi de Poesia Recitada Ribera d'Ebre.

 

La Diada de Sant Jordi a la Ribera d'Ebre té un actiu molt especial amb el 5è Premi de Poesia Recitada Ribera d'Ebre, certamen literari organitzat per l'Ajuntament de Vinebre i el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre. Enguany  per segon cop hi hem assistit, aquesta vegada a la Sala Noble de palauet de Ca Don Joan de Vinebre. A destacar el  record per part del president del CERE, Josep S. Cid,  a dos dels grans de les lletres catalanes pel seu Centenari, Joan Fuster i Gabriel Ferrater. Un certamen on hem pogut escoltar els poemes presentats amb la veu de nou poetes seleccionats pel jurat, així com participar en la votació popular.


Domingo Monlleó amb el poema "On Bat l'Onada i la Tempesta" (Premi del Jurat) i Montserrat Bastons amb poema "Fer Net" (Premi Popular) han guanyat el 5è Premi de Poesia Recitada Ribera d'Ebre. A la fotografia adjunta acompanyats per Andreu Carranza, secretari del Jurat, Gemma Carim, alcaldessa de Vinebre i Josep S. Cid, president del CERE.

La web #vinebreactiu ens informa dels resultats  i ofereix un recull de fotografies de la festa de la poesia riberenca. Vetllada  ambientada per l'Escola de Música d'Ascó.