23 de gener de 2023

Francesc Barbero cap de llista d'ERC a Flix.

Francesc Barbero, actual alcalde de Flix, repetirà com alcaldable a les properes eleccions municipals del 28 de maig.

 

La notícia s'ha fet pública avui: "L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Flix ha escollit Francesc Barbero i Escrivà per encapçalar la candidatura a les eleccions municipals de 2023. Barbero és l’actual alcalde, càrrec al qual accedí després de guanyar amb majoria absoluta les eleccions de 2019, liderant la llista d’Entesa per Flix – Acord Municipal, on s’aplegà gent de tot l’àmbit sobiranista d’esquerres de la població.

L’objectiu principal de Francesc Barbero, de cara a la nova legislatura, és continuar treballant per impulsar la reindustrialització i diversificació de l’economia local; aprofitant les noves oportunitats i captacions d’empreses derivades del Fons de Transició Nuclear.

A més, ho farà acompanyat d’una candidatura que combinarà, l’experiència en la gestió, amb la presència de persones que l’han acompanyat en l’actual govern municipal, i la renovació que aportarà la incorporació de noves veus.

Esquerra Republicana de Catalunya ha estat durant el darrer cicle electoral la força política hegemònica a Flix, guanyant de manera destacada totes les eleccions celebrades al municipi, fet que dona una bona base al candidat per optar a la reelecció.

Francesc Barbero, a més de ser alcalde de Flix, aquesta legislatura ha estat diputat de la Diputació de Tarragona fins al mes de juliol de 2021, i és conseller comarcal de la Ribera d’Ebre, on dirigeix les àrees de Transparència, Bon Govern, Comunicació i Ribera Viva".

Solvència i valors contrastats. Com ha dit Albert Salvadó, President de la Federació d'ERC, és una molt bona notícia per Flix  i pel territori.