22 de febrer del 2008

LA FOTO DE L'INICI DE CAMPANYA D'ESQUERRA


"En el míting de començament de la campanya que va pronunciar davant de 500 persones aquesta nit a Tarragona Ridao, al costat del president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el secretari general del partit, Joan Puigcercós, a més dels candidats per Tarragona al Congrés, Pere Aragonès i Jaume Renyer, i al Senat per Entesa Catalana de Progrés, Pere Muñoz -qui va alertar de "l'amenaça" de transvasament de l'Ebre en cas de guanyar el PP-, va destacar la importància de les eleccions per "arribar a la independència".
Va dir que ERC "si hi ha partit, jugarà", malgrat que aquesta vegada van "més descreguts" i "escèptics" davant dels incompliments del Govern els últims quatre anys. Va erigir el vot a ERC com el de "l'afirmació", la "dignitat" i "del respecte" i "l'autoestima" dels catalans.
Carod va fer un paral·lelisme entre la negativa de l'Estat a reconèixer la independència de Kosovo i la negativa del Govern a acceptar l'Estatut del 30 de setembre. Va dir que l'executiu espanyol "està fent un ridícul internacional". Va criticar que "per sobre de la democràcia" el PP i el
PSOE defensen la integritat de l'Estat. "Porten 300 anys que se'ns pixen a sobre i ens volen fer creure que plou. Doncs no plou!", ha afirmat." (Europa Press)