3 de febrer del 2008

RIDAO TORNA A L'EBRE

Seguint la particular marató preelectoral de Joan Ridao, ahir va tornar visitar l'Ebre: Tortosa, Móra d'Ebre, Flix, Amposta i Deltebre. Tot reiterant que, malgrat tot i amb tot, solament per haver estat decisius el grup dEsquerra en evitar el transvassament de l'Ebre va valdre la pena els pacte de fa quatre amb el PSOE. Amb el seu permís copio un retall de les seus apunts de les novetats electorals d'ahir dissabte 2 de febrer:

"Mentre baixàvem cap al Sud vam tenir coneixement de dues notícies i quan ja de nit tornàvem cap a Barcelona vam conèixer-ne més detalls. Senzillament escandalós. Crec que en política es pot fer de tot excepte robar i mentir. La candidata del PSC-PSOE va prometre una inversió en trens per a Catalunya que va vendre com si fos nova -per tapar els 5000 milions promesos per Zapatero als Rodalies de Madrid- però que en realitat ja estan contemplats en les inversions previstes per l'Estatut. I al de CiU se li va veure el llautó: dilluns va explicar a bombo i plateret que havia constituït un equip d'assessors econòmics de renom i vuit dels 12 que figuraven a la llista de Duran van dir ahir públicament que no en sabien res i que no s'havien compromès a assessorar Duran, que el que únicament van fer per cortesia va ser acudir a un esmorzar a què se'ls havia convocat per parlar de temes econòmics com acostumem a fer tots els partits. Crec que han volgut enganyar la ciutadania de Catalunya. I no vull se jo qui jutgi els seus actes, us adjunto dos enllaços amb dues notícies perquè sigueu vosaltres mateixos els qui en tragueu les vostres pròpies conclusions:
El Periódico 'Set experts econòmics neguen ser assessors de Duran Lleida'
El Punt 'El PSC promet 12685 milions ja pactats per a la xarxa ferroviària' ..."


12.685 milions d'euros anunciats per la xarxa ferroviària que caldria veure quants en tenen pensats destinar a l'arranjament de la deixada xarxa de la Catalunya Nova, és a dir, del Baix Camp, Priorat, la Ribera d'Ebre (Reus - Mora - Casp), del Baix Ebre i el Montsià.


(Instantànies del dinar amb militants i simpatitzants a Flix)

1 comentari:

Unknown ha dit...

L'Aragonès no el conec però el veig massa professional, massa polític professional vull dir...

És una impressió doncs m'hi ha fet pensar la foto.