29 de maig del 2012

FLIX TAMBÉ ÉS UN MUNICIPI PER LA INDEPENDÈNCIA



Com era d'esperar avui el plenari de l'Ajuntament de Flix, amb la sala plena a vessar de veïns i veïnes, ha aprovat gairebé per unanimitat, amb una única abstenció per part de l'alcaldia, adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) , convertint-se així en el 458è municipi adherit.

La novetat i originalitat de l'acord municipal pel que respecta a d'altres municipis adherits ha estat que la moció ha estat presentat per l'assemblea flixanca de l'ANC, amb una iniciativa popular que ha recollit gairebé quatre-centres signatures demanant que l'ajuntament prengués partit.

Una demostració més de la vitalitat de la societat flixanca, vitalitat que s'ha demostrat en acabar la votació, amb un acte festiu al bell mig de la plaça, on hem pogut escoltar una magnífica versió del "Viatge a Itaca" i dels "Segadors", acompanyat per un brindis per la Independència per part dels nombrossos assistents.

Ja de nit i al moment d'escriure aquesta entrada m'ha agradat llegir una frase que defineix l'acte viscut aquest vespre a les xarxes socials en saber-se la bona nova: "Ja hem fet una altra passeta! "

Tres de les fotografies son de Contxita Doménech.