1 de maig del 2012

LA SOCIETAT OBRERA DE TIVISSA HA FET 100 ANYS


Aquesta tarda hem assistit  a l'acte central dels organitzats amb motiu dels 100 anys de la  SO (Societat Obrera) de Tivissa. Amb la sala d'actes amb un nom tan wagnerià com és la Valquíria plena de gom a gom, hem pogut assistir a un acte molt emotiu on s'ha fet un reconeixement a tota la gent de Tivissa que d'una manera o altra han format part dels seu centenari.

Com diu la seua jove presidenta, Mònica Sabaté Cardona, com bé ens recorda als seu escrit a la miscel.lània del centenari, és "besnéta, néta i filla de socis que han estat fundadors, recuperadors i membres de diverses juntes de l'entitat", per tant és per molts un sentiment lligat a la trajectòria vital.

Així després d'escoltar una breu història de l'entitat, de les paraules de felicitació de l'alcalde i president del Consell Comarcal, Jordi Jardí i de la presidenta Mònica Sabaté, han lliurat l'insígnia d'honor de l'entitat molts socis que contribuiren a la recuperació de l'entitat als anys setanta, amb mencions especials l'alcalde (1979-2003) Fermí Pellisé i l'historiador i professor de la URV Antoni Gavaldà.